Sportlovsaktiviteter

Kul med hund på sportlovet 2022

På onsdag den 23 februari i sportlovsveckan (v. 8) är du välkommen till Orust Brukshundsklubb för en rolig dag med din hund. Vi ses vid klubbstugan jämte Buahallen i Henån, klockan 11:00 och håller på till ca 14.

Du är välkommen att prova på övningar både inne i Buahallen och om vädret tillåter utomhus, såsom rallylydnad, nosarbete, roliga tricks, enklare agilityhinder och andra kluriga utmaningar.

Fika serveras i klubbstugan.

Anmälan sker på ung@orustbrukshundklubb.se

Uppge ditt namn, telefonnummer, ålder samt vilken sorts hund du tänker ta med dig till aktiviteten.

Du behöver ha med dig följande till dig själv och din hund:

Varma kläder och en filt till din hund, ev täcke, vattenflaska med eget vatten och vattenskål, gott hundgodis, en kul leksak till hunden, koppel (ej flexi) och bajspåsar.

Hunden ska vara försäkrad, vaccinerad och snäll mot andra hundar

Tidigare aktiviteter

Kul med hund på sportlovet 2018:

Tisdag och torsdag i sportlovsveckan bjöd vi in ungdomar att träna lite olika aktiviteter i Buahallen. Lite snack och lite fika blev det förstås också.
Se bilder (klicka på bilden för större visning):

Lova
& Harry