Medlemsförmåner

Som medlem i Orust Brukshundklubb tar du del
av de förmåner, som ingår i medlemskapet.

Alla hundar är välkomna!

Alla hundar är välkomna hos oss, oavsett ras!

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i olika hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.

Medlemsförmåner

Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Du får vår medlemstidning Brukshunden – Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare – hem i brevlådan 6 gånger per år. Den finns även i nätversion.

Som medlem är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

MILITUM ger dig som medlem i Brukshundklubben unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet.

Stipendier & utmärkelser

Som medlem har du också chans att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.

Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer.

Speciellt för medlemmar i Orust Brukshundklubb:

Tillgången till Bua-hallen gör det möjligt för oss att träna och tävla året om. Vi har tider bokade

• för Öppet hus varje onsdagskväll
  • för ”daglediga” varje måndag förmiddag under den kalla perioden

Tillgång till vår appellplan 24 timmar per dygn 365 dygn per år J. Undantag då planerade aktiviteter (främst prov och tävlingar) genomförs. Kurser har naturligtvis också företräde – ta hänsyn till detta! Men prata med kursledaren, så finns det kanske plats.

Våra sponsorer ger oss medlemmar vissa rabatter (ta med medlemsbeviset). F n gäller:

• Varekils smådjursklinik: 10% rabatt på alla vaccinationer (förutom vaccinering för rabies, leptospiros eller borrelia och heller ej för andra behandlingar, inköp i butik etc) för en hund per medlem (ta gärna med ditt medlemsbevis).
  • Stora Höga Hund & Katt: Vi har ett brett sortiment av foder och tillbehör till hunden och katten, det finns också diverse foder och tillbehör till fåglar, gnagare, reptiler och fiskar. Stora Höga Hund & Katt sponsrar oss med priser till våra tävlingar.
  • PetSupply: Medlemmar i Orust Brukshundklubb får 10% rabatt på torrfodret Chicopee.
  • FRT HundFys: Medlemmar i Orust Brukshundklubb får 10% rabatt på valfri behandling mot uppvisande av giltigt medlemskort.
    Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudandenGäller till och med 20221231.