Välkommen som medlem i Orust Brukshundklubb!

Läs gärna sidan Medlem innan du fyller i formuläret nedan. Där finner du uppgifter om vilken medlemskategori som passar dig och även våra medlemsavgifter.

Är Du osäker och behöver diskutera är du välkommen att ringa kassören – du hittar kontaktuppgifter här>>>

Var också medveten om att medlemskap registreras först då avgiften registrerats
på Orust Brukshundklubbs konto, bankgiro 337-5359.

Dina medlemsuppgifter är grunden för en bra service. Vi lagrar dina personuppgifter för att administrera ditt medlemskap, skicka tidningen Brukshunden och ge dig tillgång till dina medlemserbjudanden.
Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Brukshundklubben spara dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med de ändamål som du finner här: www.brukshundklubben.se/medlemsvillkor [öppnas i ny flik].
När vi behandlar dina personuppgifter följer vi bestämmelserna i Dataskyddsförordningen (GDPR).

MEDLEMSANMÄLAN