Välkommen som medlem i Orust Brukshundklubb!

Läs gärna sidan Medlem innan du fyller i formuläret nedan. Där finner du uppgifter om vilken medlemskategori som passar dig och även våra medlemsavgifter.

Är Du osäker och behöver diskutera är du välkommen att ringa kassören – du hittar kontaktuppgifter här>>>

Samtidigt betalar du in aktuell medlemsavgift, till vårt bankgiro 337-5359.

Det finns även möjlighet att betala via Swish, 123-150 83 81.

QR-kod:

Skriv i noteringar att det gäller medlemsavgift så att vi kan koppla det till din  medlemsanmälan.

Vi fakturerar alltså inte.

OBS att vi kan inte registrera ditt medlemskap innan avgiften syns på vårt konto.

Dina medlemsuppgifter är grunden för en bra service. Vi lagrar dina personuppgifter för att administrera ditt medlemskap, skicka tidningen Brukshunden och ge dig tillgång till dina medlemserbjudanden.

Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Brukshundklubben spara dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med de ändamål som du finner här: www.brukshundklubben.se/medlemsvillkor [öppnas i ny flik].
När vi behandlar dina personuppgifter följer vi bestämmelserna i Dataskyddsförordningen (GDPR).

MEDLEMSANMÄLAN

Jag har läst och godkänner villkoren enligt ovan.