Är du ung och vill träna med din hund?

Vi har en träningsgrupp för ungdomar mellan kl 17-19 på söndagarna.

Där tränar vi i första hand freestyle, olika kontaktövningar, trix och enklare agility.

Vill du träna något annat tillsammans med din hund är det inget problem – vi hjälps åt!

Att träna i en grupp är mycket roligare än att träna ensam och du får råd av vuxna, erfarna ”hundmänniskor”. Dessutom lär din hund sig snabbt att hålla fokus på dig och inte bli störd, även om ni har andra hundar och människor omkring er.

Är du intresserad går det bra att skicka ett mejl med ditt namn, telefonnummer, ålder samt vilken sorts hund du har till:

ung(a)orustbrukshundklubb.se

För att vara med i träningsgruppen ska du vara medlem. Är någon i familjen redan medlem är det enklast om du blir familjemedlem. Annars kan du bli ungdomsmedlem. Läs om medlemskap här>>>.

Flyball

Freestyleträning

Kul med hund på sportlovet 2018:

Tisdag och torsdag i sportlovsveckan bjöd vi in ungdomar att träna lite olika aktiviteter i Buahallen. Lite snack och lite fika blev det förstås också.
Se bilder (klicka på bilden för större visning):

Lova
& Harry