Medlemsförmåner

Som medlem i Orust Brukshundklubb tar Du del
av de förmåner, som ingår i medlemskapet.

Alla hundar är välkomna!

Alla hundar är välkomna hos oss, oavsett ras!

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i olika hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.

Medlemsförmåner

Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Du får vår medlemstidning Brukshunden – Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare – hem i brevlådan 6 gånger per år.

Som medlem är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

Genom vårt samarbete med Royal Canin får du som medlem löpande erbjudanden gällande hundfoder och näringslära.

(Förmånerna kan förändras då överenskommelser med sponsorer ändras – för aktuella uppgifter läs mer här >>>

Stipendier & utmärkelser

Som medlem har du också chans att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.

Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer.

Speciellt för medlemmar i Orust Brukshundklubb:

Tillgången till Bua-hallen gör det möjligt för oss att träna och tävla året om. Vi har tider bokade

• för Öppet hus varje onsdagskväll
  • för ”daglediga” varje måndag förmiddag under den kalla perioden

Tillgång till vår appellplan 24 timmar per dygn 365 dygn per år J. Undantag då planerade aktiviteter (främst prov och tävlingar) genomförs. Kurser har naturligtvis också företräde – ta hänsyn till detta! Men prata med kursledaren, så finns det kanske plats.

Våra sponsorer ger oss medlemmar vissa rabatter (ta med medlemsbeviset). F n gäller:

• Varekils smådjursklinik: 10% rabatt på alla vaccinationer (förutom vaccinering för rabies, leptospiros eller borrelia och heller ej för andra behandlingar, inköp i butik etc) för en hund per medlem (ta gärna med ditt medlemsbevis). Gäller ej vaccinering för rabies, leptospiros eller borrelia. [öppnas i nytt fönster]

• Stora Höga Hund & Katt: Vi har ett brett sortiment av foder och tillbehör till hunden och katten, det finns också diverse foder och tillbehör till fåglar, gnagare, reptiler och fiskar. Stora Höga Hund & Katt sponsrar oss med priser till våra tävlingar. [öppnas i nytt fönster]

• Pedigree: Vi har över 75 års erfarenhet av att producera djurmat och är stolta över våra produkter. En av dessa produkter är Dentastix, som motverkar plack och uppbyggnad av tandsten. Pedigree sponsrar oss med priser till våra tävlingar. [öppnas i nytt fönster]