Kurs/utbildning

Allmänt om våra kurser / utbildningar

Vi arbetar med belöningsbaserad, positiv inlärning enligt Svenska Brukshundklubbens policy för hundhållning och relation till hunden vid uppfostran, utbildning och träning.

Alla instruktörer är SBK-utbildade.

Hunden på kurs måste vara vaccinerad mot valpsjuka, smittsam leverinflammation och parvo. Som hundägare ska Du ha en ansvarsförsäkring, eftersom Du har ett strikt ansvar för din hund och vad den kan orsaka.

För att gå kurs måste Du vara medlem.

Kursavgiften betalas in i god tid före kursstart. Är Du inte redan medlem, ska även medlemsavgiften betalas in i god tid.

All vår utbildning bedrivs i samarbete med Studiefrämjandet.

Vi arbetar med små grupper för individanpassad utbildning.

Hela familjen kan vara med på kurs hos oss. Men för att ge hunden största möjliga ro i inlärningssituationen, är det bara en av familjemedlemmarna, som tränar med hunden på kurstid. Övriga är observatörer och får träna hemma.

Se även under fliken medlemskap.

/ad